• Annonser
The Milkman

Hej, hej!! *vinkar*

Här kan medlemmar presentera sig!

Hej, hej!! *vinkar*

Inläggav Malina » ons 21 okt 2015, 12:34

Jag har tassat runt i vejpingvärlden i ca 2 månader nu, efter att min doktor tyckte att -"Nu får det väl ändå vara slut på den där förbaskade rökningen!!" :shock: Och där satt jag med ögonen alldeles glansiga av "tyckasyndommigsjälv-tårar", för att jag hade blivit påkommen med att fuska. :roll: :oops: Är ganska sjuk så jag fattar ju att doktorn blev lite irriterad, men jag tyckte att jag ändå gett upp så mycket, så ciggen kunde jag ju få behålla tyckte jag... hum... och ju mer jag försökte sluta desto mer rökte jag. I smyg. Började gömma cigg ÖVERALLT. Jag har ju alltid rökt... nja, alltid är kanske att överdriva lite...hum hum. Hur som så var det faktiskt min doktors idé detta med e-cigg. Som en lydig liten patient gick jag hem och gjorde hemläxan om e-cigg och vips så hade jag beställt: http://www.elekcig.se/ego-ce4-1100-mah och ett par juicer och av bara farten beställde jag ett till sonen också (20 +). Jag blev alldeles förälskad och är faktiskt fortfarande lite förälskad i mina (säkert kassa i mångas ögon) rosa egobatterier. Tyvärr blev jag inte riktigt lika förälskad i dom tillhörande clearomizers och där håller jag på att prova runt lite just nu... köpte dom här läckra: http://esmokes.se/kampanj-/gs-v-core och dom är jättebra och SNYGGA och heeelt TYSTA och bra smak naturligtvis, MEN det ser inte snyggt ut på mitt stackars batteri så nu måste jag köpa mig ett nytt batteri också. Hepp! :lol: Kanske kan någon rekomendera en bra och hållbar clearomizer till mitt http://www.elekcig.se/ego-ce4-1100-mah eller ett batteri till min http://esmokes.se/kampanj-/gs-v-core Jag har även en sådan här: http://esmokes.se/startpaket/eleaf-ijust-2 (mkt bra impulsköp) och jisses vilket drag det är i den. Håller så sakteliga på att vänja mig vid det monstret av smoke. Jag är inte riktigt helt tillfreds ännu för röken blir fort väldigt varm. Hade jag haft oturen att få den som en första erfarenhet av e-ciggen hade jag nog backat! Den känns lite trygg att ha hemma för att den är så solid och går nog inte sönder i första taget... för det har jag lärt mig av bittra erfarenheter att planering är superviktigt. Ett par gånger har jag haft oturen att stå utan clearomizers eller e-juice och då har jag varit tvungen att röka - MEN - det smakade hemskt illa och att jag har kommit dit är jag så himla glad över!! HURRA! Det trodde jag faktiskt aldrig. :D Sonen har dock inte slutat helt med ciggen, men kan vara utan och bara vejpa vid penningbrist och det är ju himla bra det också. :)

Oj så långt det blev och ingen presentation kanske... hum hum... Kvinna, 40nånting, Småland - Växjö, Son 20nånting, Sambo, Intresserad av det mesta: historia, matlagning, bakning, dataspel, datorer, litteratur, goda viner... och lite sånt.

Tjingeling och tack för att jag får vara med. :oops:
Användarvisningsbild
Malina
Ånglok
Ånglok
 
Inlägg: 187
Blev medlem: fre 09 okt 2015, 09:01
Ort: Växjö

Re: Hej, hej!! *vinkar*

Inläggav mrvape » ons 21 okt 2015, 12:49

Hej hej.

Vinkar tillbax, varmt välkommen till forumet.

Vanliga cigaretter är hemska på flera sätt. Jag tog på mig en höst jacka igår jag haft förra hösten, den luktade vanliga cigg ännu, fyfan den åkte fort av, nu torkar den efter tvätt.
Tjära och skit, blääää

Helt rätt att du bytt till e-cigg. Och att du hjälper nära och kära även byta till ett hälsosammare alternativ som nu senaste forskningar visar.

Välkommen hit

Keep on vaping !!! Stay strong
Trevlig helg på er alla. Keep on vaping !!!
Användarvisningsbild
mrvape
Master-vejpare
Master-vejpare
 
Inlägg: 1234
Blev medlem: ons 08 jul 2015, 20:43

Re: Hej, hej!! *vinkar*

Inläggav Malina » ons 21 okt 2015, 13:06

Tack, snälla. :)
Användarvisningsbild
Malina
Ånglok
Ånglok
 
Inlägg: 187
Blev medlem: fre 09 okt 2015, 09:01
Ort: Växjö

Re: Hej, hej!! *vinkar*

Inläggav Swedish vaper » ons 21 okt 2015, 13:40

Välkommen hit!
[Klicka här för att visa originalbilden]
Bild
Här för att lära mig mer och för att hjälpa andra.
Skicka gärna PM om du tror jag kan hjälpa dig.

http://www.swedishvaper.se
Användarvisningsbild
Swedish vaper
Jedi Vaper
Jedi Vaper
 
Inlägg: 2883
Blev medlem: fre 21 mar 2014, 00:07
Ort: Hässleholm

Re: Hej, hej!! *vinkar*

Inläggav calle » ons 21 okt 2015, 13:41

Grymt jobbat Välkommen hit !
Min Youtube kanal! Var med och prenumerera
http://www.youtube.com/channel/UCG5vbpwupy371vTaQvOxD4w

Ecigg Sverige Blogg
http://www.eciggsverige.nu
Användarvisningsbild
calle
Moderator
Moderator
 
Inlägg: 2383
Blev medlem: mån 06 jan 2014, 18:45

Re: Hej, hej!! *vinkar*

Inläggav Klickmans » ons 21 okt 2015, 14:11

Malina skrev:Jag har tassat runt i vejpingvärlden i ca 2 månader nu, efter att min doktor tyckte att -"Nu får det väl ändå vara slut på den där förbaskade rökningen!!" :shock: Och där satt jag med ögonen alldeles glansiga av "tyckasyndommigsjälv-tårar", för att jag hade blivit påkommen med att fuska. :roll: :oops: Är ganska sjuk så jag fattar ju att doktorn blev lite irriterad, men jag tyckte att jag ändå gett upp så mycket, så ciggen kunde jag ju få behålla tyckte jag... hum... och ju mer jag försökte sluta desto mer rökte jag. I smyg. Började gömma cigg ÖVERALLT. Jag har ju alltid rökt... nja, alltid är kanske att överdriva lite...hum hum. Hur som så var det faktiskt min doktors idé detta med e-cigg. Som en lydig liten patient gick jag hem och gjorde hemläxan om e-cigg och vips så hade jag beställt: http://www.elekcig.se/ego-ce4-1100-mah och ett par juicer och av bara farten beställde jag ett till sonen också (20 +). Jag blev alldeles förälskad och är faktiskt fortfarande lite förälskad i mina (säkert kassa i mångas ögon) rosa egobatterier. Tyvärr blev jag inte riktigt lika förälskad i dom tillhörande clearomizers och där håller jag på att prova runt lite just nu... köpte dom här läckra: http://esmokes.se/kampanj-/gs-v-core och dom är jättebra och SNYGGA och heeelt TYSTA och bra smak naturligtvis, MEN det ser inte snyggt ut på mitt stackars batteri så nu måste jag köpa mig ett nytt batteri också. Hepp! :lol: Kanske kan någon rekomendera en bra och hållbar clearomizer till mitt http://www.elekcig.se/ego-ce4-1100-mah eller ett batteri till min http://esmokes.se/kampanj-/gs-v-core Jag har även en sådan här: http://esmokes.se/startpaket/eleaf-ijust-2 (mkt bra impulsköp) och jisses vilket drag det är i den. Håller så sakteliga på att vänja mig vid det monstret av smoke. Jag är inte riktigt helt tillfreds ännu för röken blir fort väldigt varm. Hade jag haft oturen att få den som en första erfarenhet av e-ciggen hade jag nog backat! Den känns lite trygg att ha hemma för att den är så solid och går nog inte sönder i första taget... för det har jag lärt mig av bittra erfarenheter att planering är superviktigt. Ett par gånger har jag haft oturen att stå utan clearomizers eller e-juice och då har jag varit tvungen att röka - MEN - det smakade hemskt illa och att jag har kommit dit är jag så himla glad över!! HURRA! Det trodde jag faktiskt aldrig. :D Sonen har dock inte slutat helt med ciggen, men kan vara utan och bara vejpa vid penningbrist och det är ju himla bra det också. :)

Oj så långt det blev och ingen presentation kanske... hum hum... Kvinna, 40nånting, Småland - Växjö, Son 20nånting, Sambo, Intresserad av det mesta: historia, matlagning, bakning, dataspel, datorer, litteratur, goda viner... och lite sånt.

Tjingeling och tack för att jag får vara med. :oops:


Välkommen!

Intressant presentation, ser att du redan kommit igång med bra grejor (även jag började med iJust 2, men fick backa) och att du verkligen vill sluta röka. Här på forumet finns det många fantastiska medlemmar som mer än gärna vill hjälpa er framåt, mot ett rökfritt liv. Har man lite tålamod, kan vejpning vara mycket bättre än cigg.

Både du och sonen kommer att kräva en fungerande internetlina, efter att leende ha klickat er runt på forumet.

Själv har jag varit helt rökfri i exakt 50 dagar idag, tack vare detta eminenta forums pålästa medlemmar.

Lycka till!
Shenzhen https://youtu.be/SGJ5cZnoodY in China
BBNAUTILUSBVCMTLDIYΩNi80MENTHOLPODS
Rewind to: 5995. Press and HOLD+PAUSE+PM
Användarvisningsbild
Klickmans
One of The Chosen Ones
One of The Chosen Ones
 
Inlägg: 5996
Blev medlem: sön 30 aug 2015, 21:31
Ort: Skåne-Ystad-Österlen

Re: Hej, hej!! *vinkar*

Inläggav Malina » ons 21 okt 2015, 18:42

Tack alla för det trivsamma välkomnandet! :D
Det är skoj att klicka sig omkring och upptäcka alla grejer och juicer och allt. O, oj, oj. :lol: Ska dock försöka att hålla det så enkelt som möjligt. ;)
Användarvisningsbild
Malina
Ånglok
Ånglok
 
Inlägg: 187
Blev medlem: fre 09 okt 2015, 09:01
Ort: Växjö

Re: Hej, hej!! *vinkar*

Inläggav TheVapingMatrix » ons 21 okt 2015, 19:22

Välkommen! hoppas att du trivs här :D
Bild

min Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCZVd7Q ... R-lsw/feed
Recenserar/berättar vad jag tycker om olika vätskor, drippers och tankar
Användarvisningsbild
TheVapingMatrix
Vejping for the world
Vejping for the world
 
Inlägg: 555
Blev medlem: tor 02 apr 2015, 11:10
Ort: Vännäs

Re: Hej, hej!! *vinkar*

Inläggav Jens » ons 21 okt 2015, 19:44

Hej, och välkommen

Skickat från min GT-N7100 via Tapatalk
Användarvisningsbild
Jens
Master-vejpare
Master-vejpare
 
Inlägg: 920
Blev medlem: tor 05 jun 2014, 04:05
Ort: Jönköping


Återgå till PresentationVilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

 • Rabattkoder för inloggade medlemmar
 • E-bloss.se
  One Hit Wonder - My Man
 • We support
  e-cigarettforum.se
  yihisxmini.com


  steamcrave.com


  smokstore.com


  smokstore.com


  Vaptio


  efun.top


  wotofo.com


  ccvaping.com


  cloumix.com  Madvape
  Cotn

  Sourcemore


  Bombertech


  Vapesourcing


  Vzone


  Vzone


  wellontech.com


  3fvape


  Urvapin


  ovanty.com


  Elegomall


 • TCR.
  Olika wire material har olika Temperature Coefficient eller TCR. Här är en lista på de vanligaste och ovanligaste materialen som används av vejpare.

  Ni200: 0.00620
  Ti01: 0.00350
  SS316L: 0.00092
  SS316: 0.000915
  SS317L: 0.00088
  SS317: 0.000875
  SS304: 0.00105
  SS430: 0.00138
  SS410: 0.00155
  NiFe30: 0.00320
  Tungsten: 0.00450
  Platinum: 0.00392
  Nichrome: 0.00040
  Gold: 0.00340
  Iron: 0.00500
 • Batteri info
  Always Remember
  ⁃ There is no 18650 with a factory/manufacturer rating over 30A continuous.
  - There is no 3000mAh 18650 that can have a rating over 20A continuous.
  ⁃ There is no 3100mAh-3600mAh 18650 that can have a rating over 10A continuous.
  ⁃ There is no 18650 available to vapers that has a capacity rating over 3600mAh.
  According to Mooch
 • Vi stödjer
  CASAA

  NNA Sverige

 • Ledig plats
 • Ohms lag kalkylator

  Ohms lag

  För beräkning av spänning, ström, effekt och resistans.
  Ange två kända värden.
  Obs! Använd punkt vid decimaltal, ej komma.

  Spänning (U): volt (V)
  Ström (I): ampere (A)
  Effekt (P): watt (W)
  Resistans (R): ohm ()
  Resultat:
  U (spänning) = V (volt)
  I (ström) = A (ampere)
  P (effekt) = W (watt)
  R (resistans) = (ohm)
 • AWG till mm
  AWG till mm
  22 AWG = 0.64 mm
  24 AWG = 0.51 mm
  26 AWG = 0.40 mm
  27 AWG = 0.36 mm
  28 AWG = 0.32 mm
  30 AWG = 0.255 mm
  32 AWG = 0.20 mm
  34 AWG = 0.16 mm