Sida 1 av 1

Horny Flava - Strawberry (första recensionen)

InläggPostat: tis 08 maj 2018, 17:18
av LOUDmouth
Första recensionen då ....... Var lite halvdesperat efter juice med max 50vg att använda i min eGo AIO och min eGo AIO Pro-C och kom hem med:

Strawberry från Horny Flava. 50/50 VG/PG 65ml + ca. 6-7ml nicshot 18mg

Smak: Sött,slisk och lite till sött. Ungefär som att snorta ett hekto sackarin. Inte mycket jordgubb här inte. Skulle vara Fun Light Jordgubb i.s.f. Och på utandningen lite mintig smak ända tills det bara börjar smaka bränt. En coil överlever nämligen bara 20-25 hits på denna jävla sörjan . Först kopplade jag inte utan tänkte att det kanske var dåliga coils då jag vet att Joyetechs cubis-coils har lite ojämn kvalitet. Men efter att ha bråkat med sörjan hela helgen så tänkte jag att det måste vara något fel på vätskan och googlade lite och tydligen är detta en känd feature att den p.g.a. shit loads av sötningsmedel guckar igen och avverkar coils snabbare än Kikki Danielsson sänker en falukorv.
Ånga: jodå, med en eGo AIO/eGo AIO Pro-C med 0.5 oms coil så blir det förhållandevis bra moln men även detta varar förstås bara max 25 hits.

Betyg 1/10 :twisted:

Dessutom känner jag mig totalt blåst av EciggCity som sålde mig den här skiten trots att vi stod och pratade en stund och jag förklarade vad jag hade för hårdvara. Han hade 4 flaskor kvar (2 Strawberry & 2 Red Apple) och gav mig lite rabatt om jag tog alla fyra och dum som man är litade jag på att han visste vad han sålde. 800 kr rakt ner i sjön (+ förstörda coils). Jag tänker inte ens testa äppelsörjan.

/LOUDmouth

Re: Horny Flava - Strawberry (första recensionen)

InläggPostat: tis 08 maj 2018, 18:25
av allen
Surt... :(

Å andra sidan hör det inte till sällsyntheterna att köpejuicer är rika på sötningsmedel, och närmare bestämt sukralos. Vissa mer än andra.
Gällande malaysiska Horny Flava tycks det vara det förstnämnda som är regeln.

Det lär vara liknande förhållanden med många andra malaysiska fabrikat (Fcukin' Flava, Nasty Juice, Cloud Niners, m.fl.) helt enkelt därför att söta smaker tycks tillfredsställa asiatiska smaklökar rent generellt.

Re: Horny Flava - Strawberry (första recensionen)

InläggPostat: tis 08 maj 2018, 18:49
av vejpkurt
hej
smält socker inte kul på coilen
kanske va dålig kvalitet på "castoreum," i juicen om de använder det

kurt

Re: Horny Flava - Strawberry (första recensionen)

InläggPostat: tis 08 maj 2018, 20:05
av allen
vejpkurt skrev:kanske va dålig kvalitet på "castoreum," i juicen om de använder det

Eftersom det sidospåret är lite väl off topic här så valde jag att kommentera i småpratstråden:
viewtopic.php?f=13&t=6183&p=60766#p60766