• Advertisement
The Milkman

Recension av Liquid Voyages sortiment

Här kan du skriva dina och läsa andras recensioner av E-juice.

Moderator: Recension Moderator

Recension av Liquid Voyages sortiment

Inläggav scatcat » sön 01 nov 2015, 14:33

Testerna har gjort i en Haze dripper @50W och en Orchid V6 tank @36W båda med dubbla spolar och runt 0.6 Ohm
Throat hit är överlag vad man kan förvänta sig av nikotinhalten, skiljer det sig något så påpekar jag det.
Ångan är densamma i alla och så bra man kan förvänta sig med 70% VG, inget att klaga på med andra ord.

Överlag är jag väldigt imponerad av Liquid Voyages juicer.
Ingen av dem har några konstiga bismaker eller andra dumheter som minskar njutningen eller gör att det blir övermäktigt.
Sötman i juicerna är naturlig och det känns aldrig som om man suger i sig sirap.
De kommer uppenbarligen för-steepade, så de kan användas direkt.
Steepning kan förändra balansen, men jag har noterat väldigt små förändringar över en månad.

Det är premiumjuicer och därför dyrare än stapelvara, samtidigt är de inte dyra i förhållande till andra premiumjuicer.
Däremot är de bättre än det mesta andra jag provat i juiceväg och sett ur den synvinkeln är priset inte speciellt högt.

Kan rekommendera Marcos sample-pack om man vill testa allt. En femhundring fattigare men mer än ett leende rikare.
Jag kommer bli ruinerad av alla tilläggsbeställningar när juicerna bara försvinner, måste vara någon vejpande råtta som drippar när jag sover...

all_lv_juices.jpg
Alla LV juicerStrawPearDew 12mg
Honeydew melon, Strawberry and Pear entwine into a playful fresh fruity vape. A excellent all day vape for those hot summer days.

Smak: Jordgubben är naturlig, men lite svag, päronet lika så, melonen i sin tur är ganska dominant. Så om du gillar melon och melonens lite bittra syrlighet så är den här kanon. Jag kan tänka mig att den är perfekt i hängmattan en sommardag. Men samtidigt är den inte ADV-material för min del, jag tycker melon är gott men inte hela tiden. En väldigt bra juice hur som helst.

I tank: Syrlig, lite söt, fruktig.
I dripper: Subtiliteterna kommer fram och det är närmast en smakexplosion.

Personligt betyg
6 av 10StrawNectaPear 12mg
Strawberry, Pear & Nectarine mixed to perfection! The sour yet sweet Nectarine goes suprisingly well with the sweet Pear and Strawberry. This is a slightly more sour version of the Strawpeardew. A excellent all day vape.

Smak: Nektarin har ersatt melonen och även denna juice är syrlig, men på ett annat sätt, mer åt citrushållet. Även här är jordgubben lite vek. Jag kommer dock på mig själv att bli sugen på StrawNectaPear som omväxling till all karamell och vanilj som finns i de flesta juicer. Samtidigt kör jag inte med den hela tiden, för det blir lite för mycket för mig.

I tank: Subtil och avslappnande.
I dripper: Syran kommer fram mjukare men tydligare och fruktsmakerna blir tydligare.

Personligt betyg
7 av 10Pink Custard 12mg/6mg
Our mystery custard infused with strawberry and some secret elements that make it quite a delightful vape. This is one of our most popular mixtures and is quickly gaining a rather large following.

TH: Med 12mg så ger den juicen lite mer riv, vilket är en smaksak. Själv föredrar jag 6mg.

Smak: Väldigt rund vaniljkräm med en touch av jordgubbe och något annat (kiwi?). Själva krämen är ganska dominant, medan fruktsmakerna ligger i bakgrunden, men de finns där.

I tank: Mjuk och rund, behaglig men kanske lite mesig om man inte är en sucker för custards.
I dripper: Här kommer den till sin rätt, de olika beståndsdelarna blir tydligare och man känner fruktigheten, custarden blir samtidigt kraftigare.

Personligt betyg
8 av 10Cookie Custard 6mg
Yummy butterscotch cookies drenched in lovely vanilla custard!

Smak: Smakar kaksmet, butterscotch och har en ton som påminner om chocklad i kraftig vaniljkräm. Jag påminns mest om smaken när man slickar skålen för någon mäktig brownie/sockerkaka - inte hundra, men juicen har lite den känslan. Den är väldigt rund och kraftfull och borde passa desert-vejpare utmärkt. Ändå är den inte obehagligt söt, vilket jag uppskattar.

I tank: Har inte provat i tank.
I dripper: En smakbomb för de som har sug efter godis och kakor.

Personligt betyg
7 av 10RY4 12mg
RY4 as it should be! Crispy Caramel and our own RY4 blend melds wounderfully into a sweet crackling tobacco mix that keeps you begging for more. An excellent allday vape!

Smak: Den absolut nötigaste RY4 jag prövat och inte så mycket tobakskänsla som jag skulle önska. Däremot är sötman perfekt balanserad och man kan köra den hela dagen utan att det känns som man fått sirap på tungan. När jag först provade blev jag besviken, för att jag hade förväntningarna högt. Jag hade hoppats på mer rökighet och tobak. När jag provat mer, så inser jag att den inte skall jämföras med tobaksjuicer, utan med sig själv. Den smakar mycket, vilket är trevligt. Funkar nog för de som gillar RY4, men som inte saknar tobak i smaken.

I tank: Nötigheten är kraftfull, fylligheten också.
I dripper: Aningen mer tobakskänsla, men fortfarande mycket nötter, väldigt mycket smak.

Personligt betyg
6 av 10Signature 12mg
Our signature tobacco blend features Virginia leaf upfront and a dark caramel base to bring it forth. This is not at all a dry tobacco. Its a very rich and full blend with Virginia as the dominating flavour with nice mellow caramel.

Smak: Om man drar ner karamellen och vaniljen ur RY4an, så får man signature. Även denna är nötig så det räcker, men med mindre sötma. Jag känner inte riktigt någon tobakssmak, men det är en bra juice hur som helst. Jag rökte ren Virginia i pipa i fem år och den är iofs lite nötig och söt, men på ett annat sätt.

I tank: Nötighet och fyllighet.
I dripper: Karamellen kommer fram lite mer och smaken blir mer fullständig.

Personligt betyg
5 av 10Apricots Passion V2 12mg
Sweet Apricot with edgy exotic Passion Fruit and light cream to bring it all together. The rich Apricot and exotic Passion Fruit is the first thing that hits your tastebuds as you inhale and on the outhale a subtle sweet cream mellows it all out.

Smak: En av mina favoriter, men inte utan reservationer. Gillar man aprikos är det en höjdare, med en känsla av aprikoskräm i grädde. Passionsfrukten skulle gärna kunna få vara tydligare, men överlag är den väldigt god. Mina barn tycker det luktar sockervadd när jag vejpar denna...

I tank: Aprikosen är dominant, med rund och fin smak.
I dripper: Passionsfrukten gör sig påmind i utandningen, vilket är en upplevelse.

Personligt betyg
8 av 10Oh My Lemon Pie 12mg/6mg
Oh my, Its lemonpie! And not just any lemonpie, A light fluffy lemon meringue pie with a light outer crust. Yummy!

TH: som förväntat, kan noteras att smaken inte förstörs av 12mg, men att den ändrar karaktär en aning.

Smak: Detta är min absoluta favorit bland LVs juicer för tillfället. Första gången jag vejpade den i tank, så började jag nästan tugga, för det kändes som om jag hade paj i munnen. Citronsmaken är ren men skulle kunna vara tydligare medan pajsmaken är fascinerande trovärdig. Med högre nic, så fick jucien ett riv som var väldigt behagligt, medan sötman kommer fram tydligare med lägre nic.

I tank: funkar bra i tank, men jag föredrar rivet från 12mg.
I dripper: Här föredrar jag 6mg och detta är en smakbomb jag rekommenderar alla att prova

Personligt betyg
9,5 av 10Double Rainbow V2 12mg
A Rainbow Sherbet style mix of sweet raspberries, tangy oranges and sour limes with a dash of lemon.

Smak: Den här var svår tycker jag. I tanken försvan subtiliteterna i smaken och den smakade mest godis. Inte äckligt, men inget som riktigt stod sig jämfört med de andra LV-juicerna jag provat. I dripper däremot kommer hallonen fram tydligt, det finns citrus där också men det är mer i bakgrunden och det är svårt att peka ut apelsin, lime och citron för sig.

I tank: Godisvape, funkar om man är på humör.
I dripper: Hallon med toner av citrus, gott men inte min ADV

Personligt betyg
6 av 10Peaches & Cream V2 12mg
Just like that nice summertime desert combination with juicy fresh peaches drenched in a sweet cream and to make even more delicious we added just a hint of vanilla.

TH: Nikotinet kan gott vara lägre än 12mg. TH är inte stark, men nikotinet stör smaken lite.

Smak: Den här smaken är subtil och rund, precis som verkliga persikor i grädde. Det är inte en vape om man vill ha riv, men samtidigt är den väldigt god. Det är en smak där jag önskat att jag gått på lägre nikotinhalt, för att nikotinet stör den subtila smaken.

I tank: kan bli lite mesigt om man inte har rätt setup, kräver en tank som ger mycket smak.
I dripper: En upplevelse. Subtilt, men oh så gott. Persikan kommer fram och är väldigt trovärdig.

Personligt betyg
8 av 10Teddy Berries 12mg
A candy esque mix of Pomegranate and Blueberry candies with sweet vanilla.

Smak: Granatäpplet är inte så framträdande som jag skulle önska. Blåbären är kraftfulla. Att säga att det är lite godisaktigt är inte alls fel, för det påminner lite om plockgodis skogsbär, men utan hallonen. Det här är en bra juice, jag är inte så mycket för godisvape, men jag njuter ändå av den här då och då.

I tank: Godistonen är dominant
I dripper: Bärigheten kommer fram tydligare och smakerna blir mer subtila.

Personligt betyg
6 av 10En notering om betygen.
Ingen av juicerna förtjänar mindre än fem av tio, helt enkelt för att kvaliteten överlag är så hög. Jag misstänker att andra mycket väl kan sätta helt andra betyg beroende på vad man söker efter i en juice. Jag är till exempel inte så mycket för godisvape och gillar smaker med lite sting. En orsak till att så många tobaksjuicer gjort mig besviken är att blommighet och sötma så ofta ersatt kropp och rökighet. Oh my Lemon Pie med högre nikotin fascinerade mig för den var rätt torr i smaken, ungefär som en riktig citronpaj som inte blivit överlastad med socker. Med lite högre nikotin fick den en rivig smak som påminde mer om att röka än många tobaksjuicer jag provat, men utan de obehagliga sidorna och med den ljuvliga smaken av paj som pricken över i.
Är vaping farligt? Knappast jämförbart med tobak.
Glöm inte Voltaires maxim: Låt inte det bästa stå i vägen för det goda!
Släpp kontrollen över vapingen och låt oss vapea ifred.

Bild Bild
Användarvisningsbild
scatcat
Vejpare
Vejpare
 
Inlägg: 341
Blev medlem: ons 09 sep 2015, 20:40
Ort: Göteborg

Re: Vejpat mig igenom Liquid Voyages sortiment...

Inläggav Klickmans » sön 01 nov 2015, 14:58

scatcat skrev:Testerna har gjort i en Haze dripper @50W och en Orchid V6 tank @36W båda med dubbla spolar och runt 0.6 Ohm
Throat hit är överlag vad man kan förvänta sig av nikotinhalten, skiljer det sig något så påpekar jag det.
Ångan är densamma i alla och så bra man kan förvänta sig med 70% VG, inget att klaga på med andra ord.

Överlag är jag väldigt imponerad av Liquid Voyages juicer.
Ingen av dem har några konstiga bismaker eller andra dumheter som minskar njutningen eller gör att det blir övermäktigt.
Sötman i juicerna är naturlig och det känns aldrig som om man suger i sig sirap.
De kommer uppenbarligen för-steepade, så de kan användas direkt.
Steepning kan förändra balansen, men jag har noterat väldigt små förändringar över en månad.

Det är premiumjuicer och därför dyrare än stapelvara, samtidigt är de inte dyra i förhållande till andra premiumjuicer.
Däremot är de bättre än det mesta andra jag provat i juiceväg och sett ur den synvinkeln är priset inte speciellt högt.

Kan rekommendera Marcos sample-pack om man vill testa allt. En femhundring fattigare men mer än ett leende rikare.
Jag kommer bli ruinerad av alla tilläggsbeställningar när juicerna bara försvinner, måste vara någon vejpande råtta som drippar när jag sover...

all_lv_juices.jpgStrawPearDew 12mg
Honeydew melon, Strawberry and Pear entwine into a playful fresh fruity vape. A excellent all day vape for those hot summer days.

Smak: Jordgubben är naturlig, men lite svag, päronet lika så, melonen i sin tur är ganska dominant. Så om du gillar melon och melonens lite bittra syrlighet så är den här kanon. Jag kan tänka mig att den är perfekt i hängmattan en sommardag. Men samtidigt är den inte ADV-material för min del, jag tycker melon är gott men inte hela tiden. En väldigt bra juice hur som helst.

I tank: Syrlig, lite söt, fruktig.
I dripper: Subtiliteterna kommer fram och det är närmast en smakexplosion.

Personligt betyg
6 av 10StrawNectaPear 12mg
Strawberry, Pear & Nectarine mixed to perfection! The sour yet sweet Nectarine goes suprisingly well with the sweet Pear and Strawberry. This is a slightly more sour version of the Strawpeardew. A excellent all day vape.

Smak: Nektarin har ersatt melonen och även denna juice är syrlig, men på ett annat sätt, mer åt citrushållet. Även här är jordgubben lite vek. Jag kommer dock på mig själv att bli sugen på StrawNectaPear som omväxling till all karamell och vanilj som finns i de flesta juicer. Samtidigt kör jag inte med den hela tiden, för det blir lite för mycket för mig.

I tank: Subtil och avslappnande.
I dripper: Syran kommer fram mjukare men tydligare och fruktsmakerna blir tydligare.

Personligt betyg
7 av 10Pink Custard 12mg/6mg
Our mystery custard infused with strawberry and some secret elements that make it quite a delightful vape. This is one of our most popular mixtures and is quickly gaining a rather large following.

TH: Med 12mg så ger den juicen lite mer riv, vilket är en smaksak. Själv föredrar jag 6mg.

Smak: Väldigt rund vaniljkräm med en touch av jordgubbe och något annat (kiwi?). Själva krämen är ganska dominant, medan fruktsmakerna ligger i bakgrunden, men de finns där.

I tank: Mjuk och rund, behaglig men kanske lite mesig om man inte är en sucker för custards.
I dripper: Här kommer den till sin rätt, de olika beståndsdelarna blir tydligare och man känner fruktigheten, custarden blir samtidigt kraftigare.

Personligt betyg
8 av 10Cookie Custard 6mg
Yummy butterscotch cookies drenched in lovely vanilla custard!

Smak: Smakar kaksmet, butterscotch och har en ton som påminner om chocklad i kraftig vaniljkräm. Jag påminns mest om smaken när man slickar skålen för någon mäktig brownie/sockerkaka - inte hundra, men juicen har lite den känslan. Den är väldigt rund och kraftfull och borde passa desert-vejpare utmärkt. Ändå är den inte obehagligt söt, vilket jag uppskattar.

I tank: Har inte provat i tank.
I dripper: En smakbomb för de som har sug efter godis och kakor.

Personligt betyg
7 av 10RY4 12mg
RY4 as it should be! Crispy Caramel and our own RY4 blend melds wounderfully into a sweet crackling tobacco mix that keeps you begging for more. An excellent allday vape!

Smak: Den absolut nötigaste RY4 jag prövat och inte så mycket tobakskänsla som jag skulle önska. Däremot är sötman perfekt balanserad och man kan köra den hela dagen utan att det känns som man fått sirap på tungan. När jag först provade blev jag besviken, för att jag hade förväntningarna högt. Jag hade hoppats på mer rökighet och tobak. När jag provat mer, så inser jag att den inte skall jämföras med tobaksjuicer, utan med sig själv. Den smakar mycket, vilket är trevligt. Funkar nog för de som gillar RY4, men som inte saknar tobak i smaken.

I tank: Nötigheten är kraftfull, fylligheten också.
I dripper: Aningen mer tobakskänsla, men fortfarande mycket nötter, väldigt mycket smak.

Personligt betyg
6 av 10Signature 12mg
Our signature tobacco blend features Virginia leaf upfront and a dark caramel base to bring it forth. This is not at all a dry tobacco. Its a very rich and full blend with Virginia as the dominating flavour with nice mellow caramel.

Smak: Om man drar ner karamellen och vaniljen ur RY4an, så får man signature. Även denna är nötig så det räcker, men med mindre sötma. Jag känner inte riktigt någon tobakssmak, men det är en bra juice hur som helst. Jag rökte ren Virginia i pipa i fem år och den är iofs lite nötig och söt, men på ett annat sätt.

I tank: Nötighet och fyllighet.
I dripper: Karamellen kommer fram lite mer och smaken blir mer fullständig.

Personligt betyg
5 av 10Apricots Passion V2 12mg
Sweet Apricot with edgy exotic Passion Fruit and light cream to bring it all together. The rich Apricot and exotic Passion Fruit is the first thing that hits your tastebuds as you inhale and on the outhale a subtle sweet cream mellows it all out.

Smak: En av mina favoriter, men inte utan reservationer. Gillar man aprikos är det en höjdare, med en känsla av aprikoskräm i grädde. Passionsfrukten skulle gärna kunna få vara tydligare, men överlag är den väldigt god. Mina barn tycker det luktar sockervadd när jag vejpar denna...

I tank: Aprikosen är dominant, med rund och fin smak.
I dripper: Passionsfrukten gör sig påmind i utandningen, vilket är en upplevelse.

Personligt betyg
8 av 10Oh My Lemon Pie 12mg/6mg
Oh my, Its lemonpie! And not just any lemonpie, A light fluffy lemon meringue pie with a light outer crust. Yummy!

TH: som förväntat, kan noteras att smaken inte förstörs av 12mg, men att den ändrar karaktär en aning.

Smak: Detta är min absoluta favorit bland LVs juicer för tillfället. Första gången jag vejpade den i tank, så började jag nästan tugga, för det kändes som om jag hade paj i munnen. Citronsmaken är ren men skulle kunna vara tydligare medan pajsmaken är fascinerande trovärdig. Med högre nic, så fick jucien ett riv som var väldigt behagligt, medan sötman kommer fram tydligare med lägre nic.

I tank: funkar bra i tank, men jag föredrar rivet från 12mg.
I dripper: Här föredrar jag 6mg och detta är en smakbomb jag rekommenderar alla att prova

Personligt betyg
9,5 av 10Double Rainbow V2 12mg
A Rainbow Sherbet style mix of sweet raspberries, tangy oranges and sour limes with a dash of lemon.

Smak: Den här var svår tycker jag. I tanken försvan subtiliteterna i smaken och den smakade mest godis. Inte äckligt, men inget som riktigt stod sig jämfört med de andra LV-juicerna jag provat. I dripper däremot kommer hallonen fram tydligt, det finns citrus där också men det är mer i bakgrunden och det är svårt att peka ut apelsin, lime och citron för sig.

I tank: Godisvape, funkar om man är på humör.
I dripper: Hallon med toner av citrus, gott men inte min ADV

Personligt betyg
6 av 10Peaches & Cream V2 12mg
Just like that nice summertime desert combination with juicy fresh peaches drenched in a sweet cream and to make even more delicious we added just a hint of vanilla.

TH: Nikotinet kan gott vara lägre än 12mg. TH är inte stark, men nikotinet stör smaken lite.

Smak: Den här smaken är subtil och rund, precis som verkliga persikor i grädde. Det är inte en vape om man vill ha riv, men samtidigt är den väldigt god. Det är en smak där jag önskat att jag gått på lägre nikotinhalt, för att nikotinet stör den subtila smaken.

I tank: kan bli lite mesigt om man inte har rätt setup, kräver en tank som ger mycket smak.
I dripper: En upplevelse. Subtilt, men oh så gott. Persikan kommer fram och är väldigt trovärdig.

Personligt betyg
8 av 10Teddy Berries 12mg
A candy esque mix of Pomegranate and Blueberry candies with sweet vanilla.

Smak: Granatäpplet är inte så framträdande som jag skulle önska. Blåbären är kraftfulla. Att säga att det är lite godisaktigt är inte alls fel, för det påminner lite om plockgodis skogsbär, men utan hallonen. Det här är en bra juice, jag är inte så mycket för godisvape, men jag njuter ändå av den här då och då.

I tank: Godistonen är dominant
I dripper: Bärigheten kommer fram tydligare och smakerna blir mer subtila.

Personligt betyg
6 av 10En notering om betygen.
Ingen av juicerna förtjänar mindre än fem av tio, helt enkelt för att kvaliteten överlag är så hög. Jag misstänker att andra mycket väl kan sätta helt andra betyg beroende på vad man söker efter i en juice. Jag är till exempel inte så mycket för godisvape och gillar smaker med lite sting. En orsak till att så många tobaksjuicer gjort mig besviken är att blommighet och sötma så ofta ersatt kropp och rökighet. Oh my Lemon Pie med högre nikotin fascinerade mig för den var rätt torr i smaken, ungefär som en riktig citronpaj som inte blivit överlastad med socker. Med lite högre nikotin fick den en rivig smak som påminde mer om att röka än många tobaksjuicer jag provat, men utan de obehagliga sidorna och med den ljuvliga smaken av paj som pricken över i.Det märks att du är rätt person för jobbet, tack för denna trevliga läsning.
Användarvisningsbild
Klickmans
One of The Chosen Ones
One of The Chosen Ones
 
Inlägg: 5929
Blev medlem: sön 30 aug 2015, 22:31
Ort: Skåne-Ystad-Österlen

Re: Vejpat mig igenom Liquid Voyages sortiment...

Inläggav scatcat » sön 01 nov 2015, 16:29

Tack för berömmet.

Skickat från min SM-N910F via Tapatalk
Är vaping farligt? Knappast jämförbart med tobak.
Glöm inte Voltaires maxim: Låt inte det bästa stå i vägen för det goda!
Släpp kontrollen över vapingen och låt oss vapea ifred.

Bild Bild
Användarvisningsbild
scatcat
Vejpare
Vejpare
 
Inlägg: 341
Blev medlem: ons 09 sep 2015, 20:40
Ort: Göteborg

Re: Recension av Liquid Voyages sortiment

Inläggav scatcat » ons 23 dec 2015, 01:39

Jag har fått revidera mina betyg en aning:

Pink Custard har åkt upp till 9 av 10, i Bellus vid 50W är det en tjock, fet, söt och lite fruktig Custard som är som att gå på ett bra kondis.
Peaches & Cream har också åkt upp till 9 av 10, den är helt enkelt sublim.
StrawPearDew har åkt raket upp till en 9a av 10, den är precis det brott i mjuk sötma som behövs när jag behöver karaktär och syra.
Cookie Custard har gått upp till en 8a av 10, det är som att äta kladdkaka utan att bli fet.

Oh My Lemon Pie trillade ner till en åtta, jag tror jag övervejpat den, så den är på paus, skulle må bra av aningen mer citron.
Jag misstänker att den åker upp igen om mina smaklökar får en månad eller två på sig att glömma den...
Är vaping farligt? Knappast jämförbart med tobak.
Glöm inte Voltaires maxim: Låt inte det bästa stå i vägen för det goda!
Släpp kontrollen över vapingen och låt oss vapea ifred.

Bild Bild
Användarvisningsbild
scatcat
Vejpare
Vejpare
 
Inlägg: 341
Blev medlem: ons 09 sep 2015, 20:40
Ort: Göteborg

Re: Recension av Liquid Voyages sortiment

Inläggav Ninni » tor 05 maj 2016, 21:59

Har provat Liquid Voyage StrawNectaPear, Oh My Lemon Pie och Apricots Passion och alla tre är väl ok, inte så mycket smak, ganska dova. Använder istick 30w och nautilus mini.
Ninni
Ny medlem
 
Inlägg: 99
Blev medlem: mån 29 jun 2015, 21:31


Återgå till Recensioner av E-juiceVilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

 • Rabattkoder för inloggade medlemmar
 • E-bloss.se
  One Hit Wonder - My Man
 • We support
  e-cigarettforum.se
  yihisxmini.com


  steamcrave.com


  smokstore.com


  smokstore.com


  Vaptio


  efun.top


  wotofo.com


  ccvaping.com


  cloumix.com  Madvape
  Cotn

  Sourcemore


  Bombertech


  Vapesourcing


  Vzone


  Vzone


  wellontech.com


  3fvape


  Urvapin


  ovanty.com


  Elegomall


 • TCR.
  Olika wire material har olika Temperature Coefficient eller TCR. Här är en lista på de vanligaste och ovanligaste materialen som används av vejpare.

  Ni200: 0.00620
  Ti01: 0.00350
  SS316L: 0.00092
  SS316: 0.000915
  SS317L: 0.00088
  SS317: 0.000875
  SS304: 0.00105
  SS430: 0.00138
  SS410: 0.00155
  NiFe30: 0.00320
  Tungsten: 0.00450
  Platinum: 0.00392
  Nichrome: 0.00040
  Gold: 0.00340
  Iron: 0.00500
 • Batteri info
  Always Remember
  ⁃ There is no 18650 with a factory/manufacturer rating over 30A continuous.
  - There is no 3000mAh 18650 that can have a rating over 20A continuous.
  ⁃ There is no 3100mAh-3600mAh 18650 that can have a rating over 10A continuous.
  ⁃ There is no 18650 available to vapers that has a capacity rating over 3600mAh.
  According to Mooch
 • Vi stödjer
  CASAA

  NNA Sverige

 • Ledig plats
 • Ohms lag kalkylator

  Ohms lag

  För beräkning av spänning, ström, effekt och resistans.
  Ange två kända värden.
  Obs! Använd punkt vid decimaltal, ej komma.

  Spänning (U): volt (V)
  Ström (I): ampere (A)
  Effekt (P): watt (W)
  Resistans (R): ohm ()
  Resultat:
  U (spänning) = V (volt)
  I (ström) = A (ampere)
  P (effekt) = W (watt)
  R (resistans) = (ohm)
 • AWG till mm
  AWG till mm
  22 AWG = 0.64 mm
  24 AWG = 0.51 mm
  26 AWG = 0.40 mm
  27 AWG = 0.36 mm
  28 AWG = 0.32 mm
  30 AWG = 0.255 mm
  32 AWG = 0.20 mm
  34 AWG = 0.16 mm
cron